• ST
  • 17.09.24, 16:29

WDBE2024 konverents toimub juba oktoobri alguses

WDBE ehk World of Digital Built Enviorment konverents toimub juba 3.-4. oktoobril. Kahele päevale jaotatud programm toimub nii Tallinnas kui ka Helsingis. WDBE on konverents, kus kohtuvad ehitusvaldkonna helgemad pead ning kõneisikud, kes jagavad infot ja kogemusi valdkonna uuenduste ning arenduste kohta tervest maailmast.
WDBE2024 konverents toimub juba oktoobri alguses
  • WDBE2024 konverents toimub juba oktoobri alguses
WDBE tippkohtumisel osaleb keskmiselt 400 osalejat 30 riigist. Üritusel osalevad CDO-d, CTO-d, CIO-d kinnisvara- ja ehitusvaldkonnast, valitsus- ja linnaametnikud, arhitektid, insenerid ning teadlased, kes töötavad BIM-i, VDC-i, AR/VR-i, suurandmete, analüütika, IOT-i ja muuga. Selle aasta konverentsi läbivaks teemaks on “Reshaping business models for the future.”

“Reshaping business models for the future”

Järjest kiiremini muutuvas maailmas jäävad ellu ettevõtted, kes on valmis muutusteks. WDBE 2024 toob Teie ette maailma ehitussektori kõige uuemad ideed ja lahendused, mis aitavad Teie ettevõttel ajaga kaasas käija. Selleks ei tule sõita kaugele. Kogu maailm tuleb Teile koju kätte! WDBE programmist leiab igaüks endale midagi!

Programmi vaata siit:

WDBE 2024 piletite hinnad:

  • 3. oktoober (Helsingi) 449+km
  • 4. oktoober (Tallinn) 349+km
Uuri lisa ja soeta pilet aadressil: kirahub.org/en/wdbe

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 09:14
Õigeaegne küttesüsteemide hooldus tagab muretu talve ja säästab raha
Ükski hooneomanik ei soovi keset talve seista silmitsi olukordadega, kus maja kommunaalkulud on paisunud ootamatult suureks või küttesüsteem lakkab hoopis töötamast. Eesti ilm on väga muutlik, eriti sügisperiood öökülmade ja hoogsadudega. Seega tuleb hooned varakult kütteperioodiks ette valmistada ning tegeleda ennetavalt küttesüsteemide hooldusega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele