• 18.09.24, 16:52

Puitmajatootja: enne kevadet ähvardab veel pankrotte tulla

Puitmajatootjad on kõvasti püksirihma pingutanud ja lootnud, et küll tellimused lõpuks taastuvad, kuid kui enne kevadet olukord ei parane, tuleb veel pankrotte, on puitmajatootja Finnlogi juht Alar Anton veendunud.
Puitmajatootja Finnlogi juht Alar Anton
  • Puitmajatootja Finnlogi juht Alar Anton Foto: Andres Laanem
Seetõttu soovitab Anton praegu väga ettevaatlikult valida, kellelt puitmaja tellida. Pärast tellimuse esitamist jõutakse maja püstitamiseni tavaliselt poole aastaga, kuid selle ajaga võib ettevõttega nii mõndagi juhtuda, hoiatas ta. “Ma olen täiesti veendunud, et kui asi nüüd kevadeni niimoodi läheb, nagu ta täna on, siis pankrotte kindlasti tuleb.”
Äriplaani konverentsil antud intervjuus rääkis Anton, millistel naaberturgudel on praegu majatootjatel kõige keerulisem ja kuidas on suutnud Finnlog käibe suurt kukkumist seni vältida. Samuti selgitas ta, mis plaane peab ettevõte Ukrainas ja millal võiks puitmajaturg taastuma hakata.
Küsis Kristjan Kurg.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 09:14
Õigeaegne küttesüsteemide hooldus tagab muretu talve ja säästab raha
Ükski hooneomanik ei soovi keset talve seista silmitsi olukordadega, kus maja kommunaalkulud on paisunud ootamatult suureks või küttesüsteem lakkab hoopis töötamast. Eesti ilm on väga muutlik, eriti sügisperiood öökülmade ja hoogsadudega. Seega tuleb hooned varakult kütteperioodiks ette valmistada ning tegeleda ennetavalt küttesüsteemide hooldusega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele