Autorid: Digituul, REHPOL • 31. märts 2023

Millised aknad on Sulle parimad? Uuri järgi!

Kui Sul on vajadus välja vahetada aknad, siis on väga oluline teha õige valik nii hoone välimuse kui ka kasutusmugavuse seisukohast. REHPOLi spetsialistid on oma ala asjatundjad ning suudavad anda professionaalset nõu erinevate aknatüüpide kohta, aidates Sul teha õige valiku.

Üks populaarsemaid valikuid on PVC-aknad, mis on hooldusvabad ja samas eelarvesõbralikud. Lisaks saab PVC-aknaid valmistada viisil, mis jäljendab puidu mustrit, luues seeläbi stiilse ja kvaliteetse väljanägemise. PVC-aknad pakuvad suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet ning on ideaalne valik paljudele kodudele.

Kui aga otsid vastupidavust ja praktilisust, eriti meie kliima tingimustes, siis puitalumiiniumaknad on vaieldamatult parim valik. Need aknad ei vaja ülevärvimist ning nende puitraam on PVC-akendega võrreldes jäigem ja tugevam. Puitalumiiniumaknad sobivad suurepäraselt uutele hoonetele tänu nende kaasaegsele ja nurgelisele disainile.

Klassikaline valik traditsioonilisema välimusega hoonetele on puitaknad. Vanematele puitmajadele annavad puitaknad stiilse ja ajatu ilme. Siiski tuleb meeles pidada, et puitaknad vajavad regulaarset hooldust, et säilitada oma ilu ja funktsionaalsus.

Igapäevaselt kasutatavatele ruumidele soovitatakse tänapäeval valida kolmekordse klaaspaketiga aknad, mis pakuvad paremat soojus- ja heliisolatsiooni. Kahekordne klaaspakett sobib suurepäraselt suvilatele või garaažidele, kus eriti kõrge soojus- ja heliisolatsioon pole esmatähtis.

REHPOLi tugevuseks on just erilahenduste valmistamine vastavalt klientide soovidele. Nende meistrid võtavad arvesse kõiki detaile, et tagada täpselt selliste akende valmistamine, nagu Sina soovid. Aknatüübi ja materjali valik sõltub suuresti hoone arhitektuursest lahendusest ja akna kasutuskohast.

Lisaks on valikus erinevad aknatarvikud nagu näiteks aknalauad, dekoratiivliistud, käepidemed, tuulutusklapid, klaasid, paigaldatavad sääsevõrgud - kõik need on vaid mõned näited, mida saab akendele lisada.

REHPOL on ettevõte, millele võid kindel olla. Nende pühendumus kvaliteedile, laialdased kogemused ning klientide vajadustest lähtuv lähenemine tagavad Sulle parima aknalahenduse. Olenemata sellest, kas vajad uut akent või hoopiski soovid renoveerida olemasolevat, REHPOL on Sinu usaldusväärne abiline!

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785