• 04.12.09, 10:31
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

KredEx korraldab energiasäästu seminari

KredEx korraldab koostöös Tallinna Tehnikaülikooliga 9.detsembril korterelamute esindajatele mõeldud infoseminari „Korterelamute seisukord ja energiasäästu võimalused“.
Seminaril saab vastused küsimustele, mis seisukorras on meie paneelelamud ning mida ette võtta nende säilimise tagamiseks, milliseid meetmeid kasutada nii parema sisekliima kui energiasäästlikkuse tõstmiseks ja kuidas renoveerimistöid finantseerida. Lektoriteks on Roode Liias Tallinna Tehnikaülikoolist ja Teet Tark Eesti Kütte- ja Ventilatsiooniinseneride Ühendusest.
 

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 12:03
Ehitusfirma Rand & Tuulberg kestlikkuse juht August Kompus: ärme tekita rohepaanikat, vaid räägime kaasa
2025. aasta esimesel poolel võetakse Eestis vastu kliimakindla majanduse seadus ehk kliimaseadus, mis hakkab tulevikus otseselt mõjutama ka ehitusturgu. „Peame mõistma, et maailm muutub, ehitusturg muutub, kliimaseadus tuleb ning praegu on viimane aeg selles protsessis kaasa rääkida,” ütleb ehitusfirma Rand & Tuulberg jätkusuutliku ettevõtluse ehk kestlikkuse juht August Kompus.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele