• 16.10.24, 19:37

Otsitakse parimat inseneri ja tehnikaüliõpilast

Eesti Inseneride Liidu poolt korraldataval aasta inseneri ja tehnikaüliõpilase konkursile oodatakse kandideerima nii aktiivseid insenere kui ka inseneeria tudengeid.
Otsitakse parimat inseneri ja tehnikaüliõpilast
Kui tead kedagi, kes väärib esiletõstmist, siis anna temast teada või kandideeri ise julgelt konkursile!
Eelmisel aastal pälvis aasta inseneri 2023 tiitli Mirko Arras, kelle pühendumine ja saavutused masinaehituse valdkonnas on muljetavaldavad. Oma teadmiste ja oskustega on ta aidanud lahendada keerukaid probleeme ning olnud kaasatud mitmetesse rahvusvahelistesse projektidesse, tugevdades seeläbi Eesti majandust ning mainet usaldusväärse ja innovaatilise inseneripartnerina maailmaturul.
Aasta tehnikaüliõpilase tiitli 2023 pälvis elektroenergeetika eriala tudeng Brenda Pent, kellele meeldib noortele inseneeriat tutvustada. Eelmisel sügisel korraldas Brenda suurüritust Positron, kus gümnasistidel oli võimalik elektrivaldkonnaga tutvuda. Juba enne oma ametliku inseneriõppe lõpetamist on Brenda saavutanud suurepäraseid tulemusi ja aidanud kaasa noorte inseneride järelkasvu arendamisele.
Aasta inseneri ja aasta tehnikaüliõpilase 2023 tiitlid anti pidulikult välja Eesti Inseneride Liidu juubelipeol.
Kandideerimise või kandidaadiks esitamise tingimused:
aasta insener– insenerieriala magistrikraad või magistriga võrdsustatud bakalaureusekraad või 5-aastase õppe diplom või 4-aastane rakenduskõrgharidus ning vähemalt 10 aastat tööd insenerialal;
aasta tehnikaüliõpilane– õppimine insenerieriala bakalaureuse- , magistri- , doktori- või rakenduskõrgharidusõppes.
Hindamiskriteeriumid:
  • 75% vastavalt töö- või õpingutealased silmapaistvad saavutused insenerivaldkonnas nii lõppenud aastal kui eelnevatel aastatel, insenerikutse(d);
  • 25% tegevus insenerivaldkonnas vastavalt töö või haridusasutuse väliselt – erialaorganisatsioonides, huvihariduse vallas, üliõpilaste puhul ka tuutorina ja esindusorganisatsioonides.
Nominendid tuleb esitada koos CV ja kandidaadi sobivust põhjendava kaaskirjaga e-posti aadressil [email protected] hiljemalt 06.11.2024!
Rohkem infot konkursi ja eelmise aasta võitjate kohta leiad lehelt https://www.insener.ee/aasta-inseneri-ja-aaste-tehnikauliopilase-konkurss-2024/.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 30.09.24, 10:15
Maailma tõhusaimad küttelahendused – uued NIBE S-seeria maasoojuspumbad on ülimalt tõhusad ja nutikad
Kallinev energia on pannud majaomanikke üha rohkem vaatama ülimalt säästlike maasoojuspumpade poole, seda nii uusehitiste puhul kui ka olemasolevate küttelahenduste uuendamisel. Aga missugust maasoojuspumpa valida?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele