• 21.10.24, 14:15

Tule kindlasti! Läheneb ehitussektori suursündmus

Edukad ehitusettevõtjad ning spetsialistid kogunevad juba 14. novembril Eesti Ehituskonverentsil. Kutsu kolleegid kaasa ja tulge kindlasti, et saada esimestena kiire ülevaade sektori järgmise aasta võimalustest ja äriplaanidest.
Eelmise aasta konverents tõi kokku 150 ettevõtte juhti ja spetsialisti. Foto: Raul Mee
  • Eelmise aasta konverents tõi kokku 150 ettevõtte juhti ja spetsialisti. Foto: Raul Mee
Konverentsile on oodata ligi 150 ehituse valdkonnas tegutsejat. Saate soojendada suhteid vanade koostööpartneritega ja tutvuda uutega. Koht, kus saab ära teha mitme nädala kohtumised/mõttevahetused ühe päevaga.
Tänavusel konverentsil keskendume ehitussektori arengule ja tulevikuväljavaadetele Eestis ning pakume väärtuslikku teavet nii riikliku majanduspoliitika kui ka Euroopa Liidu investeerimisprioriteetide kohta.
Ettekanded käsitlevad riigi toetusmeetmeid, mis toetavad ettevõtete innovatsiooni ja rohepöörde investeeringuid, samuti majandusprognoose aastaks 2025.
Lisaks pöörame tähelepanu ehitusturu võimalustele ja väljakutsetele, sealhulgas hangete, ettevõtluskeskkonna ning ehituspartnerite valiku strateegiatele.
Tutvu täpsemalt programmiga ja pane ennast kirja SIIN

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 09:57
Ühtsed BIM nõuded (ÜBN): digitaliseerimise ja koostöö standard Eesti ehitusprojektides
Ehitusvaldkonna digitaliseerimine on viimastel aastatel märkimisväärselt edenenud ning muutnud projektide juhtimise ja koostööprotsessid efektiivsemaks ja läbipaistvamaks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele