Autor: Ehitusuudised • 5. september 2024

Tule Taristuehituse konverentsile!

Anname teada, et algas registreerumine 30. oktoobril toimuvale Taristuehituse konverentsile. Kutsu aegsasti kolleegid kaasa ja saage osa aastalõpu olulisest sündmusest, et viia end uute oluliste teemadega kurssi ja kohtuda teiste valdkonna liidritega.

Konverents toob kokku valdkonna tippjuhid, otsustajad ja eksperdid, et jagada oma teadmisi ja arutleda Eesti taristuehituse tulevikusuundade üle. Konverentsi fookuses on aktuaalsed teemad, sealhulgas riigi ja transpordiameti tulevikuplaanid, innovatiivsed lahendused teedeehituses, tuule- ja päikeseenergia arengud ning majanduse ja julgeoleku mõju taristuehitusele. Lisaks käsitletakse uusi suundi juhtimises ja hangetes, et muuta taristuehituse protsessid tulemuslikumaks.

5 põhjust, miks osaleda:

  1. Kuulete riigi ja transpordiameti esindajate ning valdkonna juhtide ettepanekuid, mis kujundavad Eesti taristuehituse tulevikku.
  2. Tutvustame uusi tehnoloogiaid ja materjale, nagu näiteks gneissi kasutamine teedeehituses ning võimalus on rääkida kaasa, kas ja kuidas see aitab jätkusuutlikkuse ja ressursitõhususe parandamisele.
  3. Saate teada, kuidas väärtustel põhinev juhtimine aitab edukalt juhtida suuri infrastruktuuriprojekte ja kriisiolukordi.
  4. Konverents annab suurepärase võimaluse kohtuda teiste taristuehituse valdkonna ettevõtjate ja otsustajatega ning üheskoos arutleda ühiste huvide üle ja luua uusi ärisidemeid.
  5. Osalus arutlusringis ja praktilised lahendused riigihangete tõhustamiseks: Kaasake end arutellu, kuidas muuta taristuehituse riigihanked tulemuslikumaks ja vaidlustevabaks, õppides uusi hankemudeleid ja parimaid praktikaid.

Esinevad: Eesti Vabariigi taristuminister Vladimir Svet, Eesti Taristuehituse Liidu juhatuse esimees Indrek Pappel, Transpordiameti peadirektor Priit Sauk, Kaitseinvesteeringute keskuse taristuosakonna juhataja Kadi-Kai Kollo, Enefit Greeni juhatuse liige ja arendusjuht Andres Maasing, Koolitaja ja endine Politsei- ja Piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher, Riigihangete vaidlustuskomisjoni liige Ulvi Reimets, Taristuehitusettevõtte TREV-2 Grupi juht Sven Perents jt.

Vaata täpsemat päevakava ja registreeru konverentsile SIIN

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785