Autor: Ehitusuudised • 14. august 2024

TalTechi inseneritudengid võtavad uue kooliaasta vastu ehitussoojakutes

Tallinna Tehnikaülikoolis toimub uue õppeaasta 29.08-05.09 nädalatel “Inseneritudengid soojakus” üritus, mis on suunatud inseneriteaduskonna tudengitele ning sisaldab hariduslikku ja meelelahutuslikku programmi.

Kaheksandat aastat toimuva ürituse eesmärk on viia kokku nii uued kui praegused inseneritudengid Tallinna Tehnikaülikooli Tudengimaja parklasse püstitatud ehitussoojakutes, et esmakursuslased kiiresti ja tõhusalt ülikooliellu integreerida. Soojakutes luuakse vaba atmosfäär tutvumiseks teiste kaasõppuritega võistluste ja muude seltskondlike tegevuste kaudu, et valmistuda olla eesootavaks õppeaastaks. Üritus soojakutes kestab 6 päeva hommikust õhtuni.

Kõiki osalejaid ootavad ees erinevate tudengiorganisatsioonide ja inseneeriavaldkonna ettevõtete tutvustused. Esinejad tutvustavad tudengitele tulevikuvõimalusi, mis annab selgema pildi valitud erialast. Lisaks antakse esmakursuslastele stardikott vajalikuga alustamaks oma inseneritudengi elu. Ürituse kaudu võimaldatakse uutel tudengitel luua tutvusi, kohtuda esmakordselt oma kursusekaaslastega, saada ülevaade erinevate eriala tudengite igapäevaelust ning näidata, mis ootab neid ees pärast ülikooli lõpetamist.

Sellel aastal on ürituse suurtoetajateks AS Merko Ehitus Eesti, Ehitus5ECO OÜ, Eesti Energia AS, OÜ NOBE, AS Tallinna Vesi, OÜ Vanalinna Ehitus OÜ, Saint-Gobain Eesti AS, Leonhard Weiss OÜ, AS Connecto Eesti ning väiketoetajakteks Fund Ehitus OÜ, ABB AS, Combicon OÜ, Astlanda Ehitus OÜ, TREV-2 Grupp AS, Sirkel&Mall OÜ, Adven Eesti AS.

“Inseneritudengid soojakus” toimus esimest korda 2017. aastal kahenädalase ettevõtmisena. Programm kujunes väga edukaks nind saades pilootprojektist innustust korraldati samanimeline programm uuesti ka 2018. aastal. Sellest ajast alates olnud see Inseneriteaduskonna Üliõpilaskogu suurüritus. Iga aastaga kasvab üritusel osalejate arv ning Soojakutest on saanud TalTechi üliõpilaselu lahutamatu osa.

Inseneriteaduskonna Üliõpilaskogu (INSÜK) loodi 2017. aasta jaanuaris. Üliõpilaskogu moodustavad aktiivsed ja teotahtelised Tallinna Tehnikaülikooli inseneriteaduskonna tudengid. Üliõpilaskogu põhiülesanne on olla tudengite hääl teaduskonnas ning anda omapoolne panus inseneriteaduskonna õppekvaliteedile ja ürituste korraldamisele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785