• ST
  • 13.08.24, 10:46

TeknosPro siseviimistlustooted on arendatud koostöös professionaalsete viimistlejatega

Soome värvitootja Teknose ja professionaalsete viimistlejate koostöös arendatud premium-klassi siseviimistlustoodete sarja TeknosPro värve iseloomustab suur kuivaine sisaldus, mis tagab toodetele suurepärase katvuse ja vastupidavuse kulumisel. Sari sisaldab lisaks värvidele pahtleid ja kruntvärve ning lagedele, seintele ja põrandatele mõeldud tolmutõkkevahendeid.
TeknosPro siseviimistlustooted on arendatud koostöös professionaalsete viimistlejatega
  • TeknosPro siseviimistlustooted on arendatud koostöös professionaalsete viimistlejatega
TeknosPro on kvaliteetne siseruumi pinnakatete sari kutselistele ehitajatele kuivades ruumides kasutamiseks. Eelkõige kasutavadki selle sarja tooteid professionaalsed ehitajad, kellel oluline kõrge kvaliteet, lihtne paigaldus, töö kiirusele kaasa aitavus ja ühe kindla sarja tooted, mis omavahel suurepäraselt sobivad ja üksteist täiustavad,” kirjeldab Soome värvitootja Teknos müügiesindaja Urvel Laev. Kõik sarja tooted omavad M1 klassifikatsiooni ja mõeldud kuivadesse siseruumidesse.
Laev lisab, et innovaatilise ettevõttena tegeleb Teknos igapäevaselt tootearendusega ning nii täieneb pidevalt ka TeknosPro sari. „Viimati lisandus uue tootena vesialuseline kruntvärv TeknosPro Stop, mis suudab isoleerida läbitungivaid plekke nagu rasv, tint, nikotiin, tahm ja veekahjustused. Tõhus isoleeriv krunt on väga hea kattevõimega ning sobib pahtlile, betoonile, ehitusplaatidele, tellisele, krohvile, puidule ja metallile. Kiirelt kuivavat krunti on lihtne peale kanda ning see ei vajagi alati ülevärvimist.”
TeknosPro sarja kuuluvat vesialuselist valget pritspahtlit SX kasutatakse seina- ja laepindade vuugi- ja lauspahtelduseks. Kips-, kiudplaadile, betoonile, kergbetoonile ja krohvile sobivale pahtlile annab häid täiteomadusi, tugevust ja valget tooni kvaliteetne dolomiitmarmor. Kruntvärv TeknosPro Pohja on väga hea nakkega valge vesialuseline, akrülaadil põhinev nakkekruntvärv pesu- ja kulumiskindlate pinnavärvide alla. Täismatt kruntvärv sobib betoon-, krohv-, pahtel-, tellis-, puit- ja erinevatele ehitusplaatpindadele.
Täismatt, säravvalge laevärv TeknosPro Katto on mõeldud eriti kõrgete viimistlusnõuetega ruumidele ning seda kasutatakse betoon-, krohv-, pahteldatud, tellis-, ja ehitusplaatpindadel. Kulumiskindel, alküüdiga tugevdatud pinnavärv TeknosPro 5 on täismatt ja vähese küljepeegeldumisega värv, mida kasutatakse eluruumide ja kontorite siseseintel ning -lagedel. Seda on kerge pinnale kanda ning värv moodustab sileda mati ja atraktiivse pinna. Suurepärase kulumiskindluse ja alküüdiga tugevdatud värvid on ka TeknosPro 7 ja TeknosPro10.
TeknosPro kasutusvalmis vesialuselised tolmutõkkevahendid sobivad töötlemata betooni, telliste, ehitusplokkide, ehitusplaatide, krohvitud ja pahteldatud pindade jms tolmutõkketöötluseks. Tolmutõke TeknosPro Binder on kontsentreeritav, vesialuseline tolmupidur siseruumide seintele ja lagedele ning TeknosPro Binder Plus on valmiskujul kasutamiseks mõeldud vesialuseline tolmutõke põrandatele, sobides ka ilmamõjude eest kaitstud välisruumide, näiteks autoparklate betoonpindadele. Tooted ei muuda töödeldud mineraalse aluspinna tooni ega tee seda tumedamaks.
1948. aastal asutatud Teknos on täna üks Soome suuremaid pereettevõtteid. Teknos pakub parimat valikut värve ja tippklassi kvaliteeti nii viimistluseks kui ka renoveerimiseks. Osta Teknose tooteid ehituspoest või Teknose esindustest Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Rakveres!

Küsimuste korral võtke julgelt ühendust!

Urvel Laev
+372 525 7874
[email protected]
www.teknos.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 09:14
Õigeaegne küttesüsteemide hooldus tagab muretu talve ja säästab raha
Ükski hooneomanik ei soovi keset talve seista silmitsi olukordadega, kus maja kommunaalkulud on paisunud ootamatult suureks või küttesüsteem lakkab hoopis töötamast. Eesti ilm on väga muutlik, eriti sügisperiood öökülmade ja hoogsadudega. Seega tuleb hooned varakult kütteperioodiks ette valmistada ning tegeleda ennetavalt küttesüsteemide hooldusega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele