• 21.12.23, 14:50

Metallitootja: uue tehase ehitus võimaldab ellu jääda

Pärast aastast kõhklust otsustas Meteci omanik Toomas Lepp kopa maasse lüüa ja uue tehase ehitada, millega loodi eeldused ellu jäämiseks tänu võimalusele teha uusi tehnoloogilisi investeeringid. "Minu arvates kiputakse aga ehitust ettevõtete arengus pisut üle tähtsustama, võrreldes tehnoloogia ja tootearenduse kuludega," tunnistas ta Tööstusuudistele.
"Ma olen sügavalt veendunud, et väga suurel osal noortest saab veel täna kutsekooli minekul takistuseks valdkonna kehv maine või õigemini teadmatus sellest, millised võimalused tootmisettevõtetes neile avaneksid," ütleb Toomas Lepp.
  • "Ma olen sügavalt veendunud, et väga suurel osal noortest saab veel täna kutsekooli minekul takistuseks valdkonna kehv maine või õigemini teadmatus sellest, millised võimalused tootmisettevõtetes neile avaneksid," ütleb Toomas Lepp. Foto: Raul Mee
„Me ei ole allhanke tegijad, vaid tootearendust ja tootmisteenust pakkuv ettevõte,“ räägib intervjuus Tööstusuudistele Meteci (Metec on kaubamärk, mille alla kuuluvad Tarmetec ja Metec CNC) juht Toomas Lepp. Juttu teeme ka tööjõust, ehitusest, haridusest, riigi majanduspoliitikast ning majanduslangusest.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele