• 22.08.24, 07:53

Frammi juht: ehitajate poolt nõutud hind ei ole enam jätkusuutlik

Eesti ehitusettevõtjad venitavad materjalitootjatega kokkulepete sõlmimise protsessi nii pikaks kui võimalik, eesmärgiga saada parim ehk madalaim hind. Samas me teame, et väiksemad tootjad, kes hoiavad turuhinda madalad, ei mängi pikka mängu, kommenteeris olukorda betoonelementide tootja Framm ASi juhatuse esimees Rasmus Kurm.
Framm ASi juhatuse esimees Rasmus Kurmi sõnult peaksid kvaliteetsed elemendid  saama tootjale õiglaselt hinnastatud, mitte kujunema ehitajate vähempakkumise käigus.
  • Framm ASi juhatuse esimees Rasmus Kurmi sõnult peaksid kvaliteetsed elemendid saama tootjale õiglaselt hinnastatud, mitte kujunema ehitajate vähempakkumise käigus. Foto: Liis Treimann
Intervjuu ilmus värskes Ehitusmaterjalide tootjate aastaraportis, mille leiad SIIT
Betoontoodete tootjale Framm ASile oli eelmine aasta keeruline – müügitulu langes 34% ja kirjutasite aastaaruandes, et samas proportsioonis ei õnnestunud suurendada efektiivsust ning alandada püsikulusid. Milliseid olulisemaid otsuseid olete pidanud tegema ettevõtte juhtimises ja kuidas need kajastuvad lähiaja majandusnäitajates?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele