• ST
  • 11.09.24, 13:29

Ära maga maha! FinnBuild mess toob uuendused ehituse valdkonda

FinnBuild mess toimub 8.-10. oktoobril Helsingi Messikeskuses ja on ehitusvaldkonna spetsialistidele Põhjamaade tähtsaim sündmus. Üritusel tutvustatakse uusimaid tehnoloogiaid ja innovatsioone, pakkudes unikaalset võimalust õppida, võrku ehitada ja kogemusi vahetada.
Ära maga maha! FinnBuild mess toob uuendused ehituse valdkonda
  • Ära maga maha! FinnBuild mess toob uuendused ehituse valdkonda
Soome suurim ehitusmess FinnBuild toimub Helsingi Messikeskuses 8.-10. oktoobrini. Sel aastal tähistab FinnBuild oma 50 sünnipäeva.
FinnBuild messi loetakse Soome kõige olulisemaks ehitusteenuste- ja ehitusalaseks messiks, mis tutvustab uusimaid tooteid ja teenuseid, töömeetodeid ja lahendusi ehituses ning ehitustehnoloogias.
Kord kahe aasta jooksul toimuvale messile on külastajaid oodata nii Soomest kui lähinaabrite juurest. Messi ajalugu ulatub 1974. aastasse ja on Soomes tuntud ning hinnatud erialasündmus. Üritus täidab kogu Helsingi messikeskuse kuus näitusehalli, mis on täis stende, temaatilisi alasid ja seminare. Programm on külastajatele tasuta ja võimaldab teil värskendada oma teadmisi uue tehnoloogia, määruste ja parimate tavade kohta.
FinnBuild on osalevate ettevõtete arvu, külastajate ja näitusepinna järgi Soome suurim üritus. 2022 osales messil 473 eksponenti ja külastajaid käis üle 17 tuhande. Eestist käib messil harilikult üle pooletuhande külastaja.
Taas on oodatud ala profid, et kohtuda, vahetada infot ning arutleda muuhulgas ehitusala kulupaineid, rohepööret ja nullheitmetega ehitusplatside teemadel. Digitaliseerimine, ringmajandus, ehitamise tulevik ja juhtimine ongi peamised teemad ehitusala messil. Programmis on ka näiteks Soome abi Ukraina ülesehituses.
Eestist osalevad messil kümme ettevõtet: Doordec OÜ, Exmet OÜ, Fixfas OÜ, Flameguard Systems OÜ, Kodu Kuubis OÜ, Organic Steel OÜ, Peetri Puit OÜ, R-FIX OÜ, R-GROUP BALTIC OÜ, Thermory AS.
Programm on ulatuslik ja sellest huvipakkuvamad oleksid betoonipark ning puitehitisi käsitlev teemaala. Programmi ja osalejatega saab tutvuda korraldaja kodulehel www.finnbuild.fi.

Tooted ja teenused messil

Uusehitus ja renoveerimine, ehitustehnika, pinnasekäitlemise masinad ja tarvikud, kinnisvarahooldamise seadmed, vundamendi-, ehituskarkassi- ja fassaaditooted, täiendavad ehitustooted, viimistlustooted, mööbel ja sisseseaded, ehitusteenused, transpordimasinad, muud ehitusalatooted ja -teenused.

Sihtgrupid

See üritus on mõeldud ehitusala ettevõtjatele, kinnisvaraarendajatele, arhitektidele ja teisele valdkonna proffidele. Messi avapäevale on oodatud ka ametikoolide õppurid.

Messikülastuspakett

Kutsume messikülastusele ja pakume selleks külastuspaketi teisipäeval, 8. oktoobril. Paketis sisalduvad messi pääse, laevapiletid, hommmiku-bufee laevas, transfeer sadam-messikeskus-sadam. Soovijatele laevas ka õhtusöök-bufee. Paketi maksumus ühele reisijale on 95 eurot.
REGISTREERU SIIN >>

Eksponendile

• Expo start ehk registreerimistasu 650 €, sh elekter ja pistik 16A 230V 3,6 kW
• Kaaseksponendi tasu 440 €
• Puhta pinna rent on 140 €/m²
• Valmisstendid ehk stendipaketid alates 9-10 m² – 256 €/m²
• Eesti ettevõtetele, mis on käibemaksukohustuslased, Soome 25,5 % KM messiteenustele ei lisandu
• Messi osavõtutingimused on korraldajate kodulehel.
Soovid osaleda messil? Saada päring või kirjuta Profexpole [email protected]!

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 09:14
Õigeaegne küttesüsteemide hooldus tagab muretu talve ja säästab raha
Ükski hooneomanik ei soovi keset talve seista silmitsi olukordadega, kus maja kommunaalkulud on paisunud ootamatult suureks või küttesüsteem lakkab hoopis töötamast. Eesti ilm on väga muutlik, eriti sügisperiood öökülmade ja hoogsadudega. Seega tuleb hooned varakult kütteperioodiks ette valmistada ning tegeleda ennetavalt küttesüsteemide hooldusega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele