• ST
  • 28.06.24, 15:19

Uued kiired elektriautodele mõeldud laadimisjaamad teevad vajaliku töö ära vaid 20 minutiga

Energiahalduse ja automatiseerimise liider Schneider Electric hakkab Balti turul pakkuma klientidele "EVlink Pro DC" kiirlaadimisjaamu võimsusega 120 kW, 150 kW ja 180 kW. Kuna eeldatakse, et lähiaastatel toimub pea 90% elektrisõidukite laadimistest äri-, büroo- või tööstushoonete juures, aitab see hoonete omanikel edendada energiatõhusust.
Uued kiired elektriautodele mõeldud laadimisjaamad teevad vajaliku töö ära vaid 20 minutiga
  • Uued kiired elektriautodele mõeldud laadimisjaamad teevad vajaliku töö ära vaid 20 minutiga
Suure võimsusega laadimisjaamad EVlink Pro DC võimaldavad elektriautosid laadida kuni 80% kõigest 20 minutiga, mis tähendab, et sõiduk naaseb kiiremini teele ning ei koorma liigselt hoone elektrisüsteemi.
Täna kasutatakse transpordis 23% kogu maailma energiatarbimisest, hoonetes aga 26%. Sellest johtuvalt tuleb CO2 emissioonide vähendamiseks mõelda muuhulgas näiteks sellele, kuidas näiteks hoonete katustel asuvate päikesepaneelide poolt toodetud energiat veelgi tõhusamalt ära kasutada. Kombineerides elektrisõidukite laadimislahendused nutika energiahaldustarkvaraga, saavad hoonete omanikud ja haldajad olla kordades jätkusuutlikumad ning pakkuda samas ka elektrisõidukite juhtidele väga vajalikku teenust.

Võimalik luua täpselt enda vajadustele vastav laadimissüsteem

EVlink Pro DC kiirlaadimisjaama on võimalus ühildada koormuse juhtimissüsteem EcoStruxure EV Charging Expert, mis aitab tõhusalt jaotada energiat hoone ja elektriautode laadimisjaamade vahel, tagades samas efektiivsuse ja kulude kokkuhoiu. Antud lahendus ühildub kergesti Power Monitoring Expert ja EcoStruxure Building Operation hoonehaldussüsteemidega. EcoStruxure EV Charging Expert lahendust on võimalik siduda mitmete muude laadimisjaamade haldussüsteemidega, andes sel moel hoonete omanikele või elektrisõidukite laadimisjaamade operaatoritele kujundada täpselt enda vajadustele vastav laadimissüsteem.

EVlink PRO DC hõlbustab elu terves Baltikumis

Uued EVlink Pro alalisvoolu laadimisjaamad on heaks näiteks kinnitamaks Schneider Electricu pikka ajalugu elektrijaotuse vallas ja suuri kogemusi ehitussektoris. „Laadimisjaamade puhul oleme mõelnud nii kasutajamugavusele kui laadimissüsteemi hõlpsale integreerimisele. Parklate ja hoonete haldajad saavad olemasoleva elektrisüsteemi ja tarbimise osas ülevaate kulude ja energiatõhususe osas, juhid seevastu laadimisjaamale mugava ja kiire ligipääsu. Kuna Baltikumi teedel võib kohata üha rohkem elektriautosid, aga juurde on lisandunud ka üha rohkem majade katustel energiat tootvaid majapidamisi, on EVlink Pro DC uus ja ülimugav arendus Baltikumis igati loogiline, vajalik ning oodatud samm,"sõnab Schneider Electricu insener Ivar Mölder.

EVlink Pro DC peamised funktsioonid ja eelised:

  • Elektriautode laadimine võimsusega 120 kW, 150 kW või 180 kW. Laadimisjaam on ISO15118 "Plug & Charge" sertifikaadiga ning toetab ka nutikat laadimist.
  • Mugav ja lihtne ühendus "EVlink Pro Pay" süsteemiga, mis võimaldab tasuda laadimise eest panga maksekaardi, Apple Pay või Google Payga.
  • Laadimisjaama korpuse kaitse rooste eest on sertifitseeritud ja testitud kolmanda osapoole laboris (C4M roostekindlusklass). Laadimisjaama saab kasutada karmides tingimustes ja äärmuslikel temperatuuridel, kuni +50°C, ilma laadimisvõimsust vähendamata.
  • Suurenenud elektriohutus, samuti laadimise peatamise nupp hädaolukordadeks.
  • Andurid mehaaniliste löökide või vee sattumiseks jaama korpusesse koos reaalajas teatistega, kui laadimispunktis ilmnevad probleemid.
  • Jaama kasutuslihtsus koos "AutoCharge" sõidukituvastussüsteemiga, mis alustab automaatselt laadimist, kui sõiduk on jaama registreeritud elektriautode nimekirjas.
Tutvu Schneider Electric laadimisjaamadega

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 09:14
Õigeaegne küttesüsteemide hooldus tagab muretu talve ja säästab raha
Ükski hooneomanik ei soovi keset talve seista silmitsi olukordadega, kus maja kommunaalkulud on paisunud ootamatult suureks või küttesüsteem lakkab hoopis töötamast. Eesti ilm on väga muutlik, eriti sügisperiood öökülmade ja hoogsadudega. Seega tuleb hooned varakult kütteperioodiks ette valmistada ning tegeleda ennetavalt küttesüsteemide hooldusega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele