• 18.09.24, 16:30

Bauroc: ehitusturu taastumine lükkub edasi

Kuigi ehitusmaterjalide tootjad lootsid, et juba tänavu sügisel võiks ehitusmahud taas kasvama hakata, siis nüüd tundub, et oodatud tõus lükkub järgmise aasta keskpaika, rääkis ehitusplokke tootva Bauroci juht Ivar Sikk.
Bauroci juht Ivar Sikk
  • Bauroci juht Ivar Sikk
Just ehitusplokkide tootjad, kelle materjale läheb vaja projektide algusfaasis, näevad arenguid ehitusturul varakult. “Kui mina käin säravate silmadega linna peal ringi, siis võivad ka sisetööde tegijad arvata, et neil hakkab varsti paremini minema,” viitas Sikk muigega Äriplaani konverentsil.
Intervjuus rääkis Sikk, kuidas Bauroc langeva ehitusturu ajal hakkama on saanud ja kuidas liiguvad ehitusmaterjalide hinnad. Samuti võrdles ta olukorda Balti riikide ehitusturgudel.
Küsis Kristjan Kurg.

Seotud lood

TOP
  • 04.09.24, 07:15
Ehitusmaterjalide tootjate TOP: loodetud kasvu tänavu ei paista
Ehitusmaterjalide tootjate TOPi ettepoole jõudnud ettevõtete tunnistavad, et eelmisel aastal langusesse pöördunud turg tänavu midagi rõõmustavat ei ole pakkunud ning loodetud kasv lükkub edasi järgmisesse aastasse.
Uudised
  • 04.09.24, 09:42
Saint-Gobain: rohkem vaeva tuleb näha, aga katastroofi õnneks ei ole
Eelmisel aastal alanud langus ehitusmaterjalide tootjate sektoris jätkub, aga katastroofi ei ole, kuigi tuleb rohkem vaeva näha, et eelmise aasta tulemust korrata, rääkis olukorrast Ehitusmaterjalide tootjate TOPis 2. koha saavutanud Saint-Gobain Eesti juht Mart Arro.
Uudised
  • 05.09.24, 07:40
Eesti Killustik: julged investeeringud tõstsid kasumlikkust
Ehitusmaterjalide TOPis kolmanda koha saavutanud Eesti Killustikul läks eelmisel aastal hästi, sest nende karjääride lähedale sattusid suurinvesteeringud. Kasumlikkust on aga aidanud hoida viimase kolme aasta julged investeeringud efektiivsusesse.
  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 09:14
Õigeaegne küttesüsteemide hooldus tagab muretu talve ja säästab raha
Ükski hooneomanik ei soovi keset talve seista silmitsi olukordadega, kus maja kommunaalkulud on paisunud ootamatult suureks või küttesüsteem lakkab hoopis töötamast. Eesti ilm on väga muutlik, eriti sügisperiood öökülmade ja hoogsadudega. Seega tuleb hooned varakult kütteperioodiks ette valmistada ning tegeleda ennetavalt küttesüsteemide hooldusega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele